Starter
Sinds januari 2016 is er een heuse schoonheidsspecialist voor uw auto gevestigd in Groot-Ammers. Peter Vermeulen is een enthousiaste ondernemer. Zijn werkzaamheden bestaan uit reinigen en poetsen van auto’s en oldtimers voor zowel de zakelijke klant als de particulier. Daarnaast maakt hij de auto’s optisch netjes en verkoop-klaar. Hij gebruikt hiervoor onder andere een speciaal stoomapparaat. Stoom is bij de juiste combinatie van druk, vochtigheid en temperatuur de ideale reiniger die chemicaliën overbodig maakt. Veilig voor de auto en ontzettend milieuvriendelijk. Bijvoorbeeld de vloermatten: deze staan in een voertuig het meest in contact met vervuilingen en

bacteriën. Maar ook de rest van het interieur (zowel stof als leer) wordt door middel van stoom gereinigd. En waar de traditionele wasstraten ophouden worden bij Peter uiteraard ook de motorruimte en deurstijlen uitstekend gereinigd. Daarnaast repareert hij ook kleine schades.

Liefhebber
Peter heeft een passie voor auto’s en oldtimers, maar ook voor oude bromfietsen. In zijn vrije tijd werkt hij hier graag aan. Hij knapt ze volledig op, na zijn restauratiewerkzaamheden zijn de bromfietsen om door een ringetje te halen. Daarnaast is Peter graag sportief actief in de bergen, hij houdt van skiën.